Svetovanja
Svetovanja

INDIVIDUALNA SVETOVANJA

Svetovanje traja 60 min. Teme svetovanj:

  • Svetovanja »Pomoč ob izgubi« se udeležijo osebe, ki so izgubile ljubljeno osebo in se težko spopadajo z izgubo in samoto.

Vizija, kariera, dobro počutje, pomoč pri nizki samozavesti, občutek, da stojite na mestu

  • Svetovanj iz področja »Družina« se udeležujejo starši in bodoči starši, ki jih tematike o vzgoji zanimajo in želijo biti pripravljeni na najlepši poklic v življenju oziroma starši, ki se s svojimi otroci vsakodnevno zapletajo v različne situacije, pri katerih se pojavi zmedenost in vprašanja ali znajo odreagirati prav.
  • Nasveti o vzgoji.
  • Pomoč mamicam po porodu.
  • Pomoč staršem ob težki bolezni njihovega otroka.
  • Sodelovanje z zdravstvenimi ustanovami, nasveti iz lastnih izkušenj zdravljenja v tujini.

Svetovanja o odnosih se udeležijo vsi posamezniki, ki si želijo razrešiti problematičen odnos s svojimi bližnjimi (mama, oče, sestra, prijatelj, sodelavec…).

Svetovanja za pare se udeležijo pari, ki so se znašli pred izzivom, ki ga ne znajo rešiti in si želijo strokovnega nasveta.

Se nahajamo predaleč? Ni problema! Na voljo so tudi online svetovanja preko aplikacije ZOOM. Tako se lahko povežemo v udobju vašega doma.

Terapije
Terapije

ACCESS BARS TEHNIKA

Terapija access bars trajaja 90 min. Sestavljena so iz pogovora (30 min), ter terapije (60 min).

Access Bars je tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v vašem življenju. 

Pravzaprav so barsi “trdi disk” vašega računalnika. To je dobesedno material, ki ste ga shranjevali življenje za življenjem. Z izvajanjem barsov “pobrišemo te datoteke”. Te datoteke so vaše misli, vzorci, čustva, prepričanja, ki pa vam ne služijo vedno. Postanemo prisotnejši v našem življenju, preteklost pa se ne projicira več v prihodnost na enak način.

Barsi so primerni za vsakogar. Pomagali že več ogromno ljudem spremeniti mnogo vidikov, povezanih z njihovimi telesi in življenji. Izboljša se lahko spanje, zdravje, težave s telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nevrozami, odvisnostmi, prislinimi mislimi, depresijami, stresom in veliko več.

 

TERAPIJE Z MEDITACIJO

Terapije z meditacijo trajajo 90 min. Sestavljene so iz meditacije (30 min), ter svetovanja/analiza meditacije (60 min).
Vrste terapij:

Hiter tempo življenja nas pogosto sili v to, da svoje misli lahko ustavimo samo takrat, ko spimo. Kadar se naša izčrpanost še poveča, se lahko zgodi, da smo tako utrujeni, da ne moremo več niti zaspati. Vse to lahko vodi v resne težave. Skrbi in strahovi nam pri obremenjevanju misli, le še bolj škodujejo. Ne le, da nas hromijo, da bi zaživeli srečno, ampak nam tudi povečajo negativno mišljenje in našo nervozo. Terapija za umirjanje misli, skrbi in strahov, je namenjena odpravljanju le teh. Skozi meditacijo bomo ozavestili kaj vas ovira in vse skupaj poskusili »odpihniti« stran. Po meditaciji bomo skozi terapevtski pogovor začrtali nove pogumne in umirjene poti.

Imate občutek, da morate ves čas nekomu ugajati? Ali načrtno iščete napake in konflikte v vsaki izrečeni besedi nekoga drugega? Občutite stres, ko vas pokliče določena oseba? Vam ljudje kar naprej prestopajo vaše osebne meje in vsiljujejo svoja mnenja? Doživljate nenadzorovane izbruhe joka ob besedah, ki vam jih nekdo izreče? Če ste na kakšno vprašanje odgovorili z DA, pomeni da imate izzive na področju odnosov. Ljudje smo socialna bitja in dobri odnosi so najpomembnejši za srečno in brezskrbno življenje. Skozi terapijo z meditacijo za izboljšanje odnosov, se bomo sprehodili v preteklost in poskusili odkriti, zakaj imate z določenimi osebami v svojem življenju »skrhane« odnose. Pogovorili se bomo, kako velika je bolečina, kako jo odpraviti, predvsem pa kako osebam, ki so vas prizadeli odpustiti. Kajti šele, ko ste jim sposobni odpustili, ste pripravljeni na korak v prihodnost in resnično svobodo.

V življenju lahko napredujemo takrat, ko imamo jasno izoblikovane cilje. Naš vsakdanjik oblikuje množica različnih ciljev. Nekateri so majhni ali zgolj takšni, kako bomo prišli iz točke A do točke B in »načrt« kaj vse želimo v dnevu narediti. Nekateri so večji, pomembnejši, življenjski. A tako za majhne, kot velike potrebujemo motivacijo, voljo in DISCIPLINO, da ne obupamo in vse skupaj ne pade v vodo. Pri terapiji za razvijanje discipline bomo ohranjali začetno navdušenje, ter ga poskusili vzdrževati čisto do konca, dokler ne dosežemo zastavljenega cilja. Če ste oseba, ki se hitro navduši za različne stvari, potem pa to navdušenje tudi enako hitro mine in ob vsem tem občutite razočaranje, da vam nekaj PONOVNO ni uspelo, potem je ta terapija prava za vas.

Scroll to Top

Te zanimajo produkti za dobro počutje in lepoto?

Prijavi se na posvet