PLESNI TEČAJ – SALSA

Salsa je ritem plesa v paru, kjer se partnerja prilagajata ritmu. Na tečaju se boste naučili osnov plesa, se vrteli ob latino ritmih in koristno in zabavno preživeli čas s svojim partnerjem/-ko. Na tečaju je lahko največ 6 parov.

Po tečaju vsak par čaka še kratek klepet, čaj ali kavica. 

 

SPLOŠNE INFORMACIJE:

Karta tečaja se plačuje mesečno na prvem obisku tečaja. Cena je 68 € na mesec/na par. Tečaj bo izveden v primeru, da so na tečaju prisotni vsaj 3 pari. V kolikor bo parov manj, bo tisti teden tečaj odpovedan. O tem boste obveščeni najmanj 1 dan prej. Svojo odsotnost prosim sporočite vsaj 24 ur prej. V kolikor svoje odsotnosti ne sporočite ali jo sporočite prepozno, se vam šteje kot da ste na tečaju bili. Zakupljene obiske je potrebno porabiti v obdobju 45 dneh.

Spodaj si preberi nekaj stavkov o vaditeljici plesnega tečaja Varji Vitorovič:

Varja Vitorovič je do leta 2000 tekmovala v latino plesih, zatem pa se je njena strast prevesila na stran salse in argentinskega tanga in v obeh plesih je ostala aktivna do danes. Salso pa je poučevala v gibalnem inštitutu Vija-Vaja, Salsateci ter po celotni Sloveniji. Sodelovala je na različnih glasbeno-plesnih festivalih po Sloveniji, ter z različnimi slovenskim in tujimi glasbeniki, od snemanja videospotov do nastopov na velikih odrih. Ustanovila in vodila ter koreografirala je tudi dve plesni skupini. Varja je tudi certificirana plesalka in koreografinja, pridobila si je tudi NPK plesalka in NPK koreografinja. Naredila je tudi licenco za ocenjevanje poklicnih kvalifikacij. S soplesalcem Rokom sta učila in nastopala na številnih salsa kongresih in bila na številnih plesnih izobraževanjih po celem svetu. Bila sta soustanovitelja bivšega plesnega studia Dancefloor. V okviru tega sta nekaj let zapored tudi organizirala mednarodni plesni vikend KizZouk weekend. Sedaj pa ju je pot zanesla na čisto svojo samostojno pot plesnega studia AVENIJAplesa.

Date

Jan 20 2022

Time

18:00 - 19:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: Jan 20 2022
  • Time: 12:00 - 13:00

Lokacija

Center Rubin
Varja Vitorovič

Gostitelj

Varja Vitorovič

Next Occurrence

Scroll to Top