LATINO SOLO

V našem centru ponujamo tudi plesni tečaj za ženske. Si si vedno želela plesati v latino ritmih in si mislila, da za to potrebuješ plesnega partnerja? No, sedaj ni več tako! Vabljena na plesni tečaj Latino Solo, kjer bomo plesali različne živahne ritme in boš osvojila korake salse, ženstvene bachate in cha cha cha- ja. Zavrti se v najbolj popularnih ritmih sedanjega časa.

Po vadbi vsako vadečo čaka še kratek klepet, čaj ali kavica.

SPLOŠNE INFORMACIJE: Cena tečaja je 50 € na mesec oz. za 4 obiske.  Zakupljene obiske je potrebno porabiti do konca tekočega meseca. Neizkoriščen termin lahko nadomeščate pri drugih vadbah.

Spodaj si preberi nekaj stavkov o vaditeljici plesnega tečaja Varji Vitorovič:

Varja Vitorovič je do leta 2000 tekmovala v latino plesih, zatem pa se je njena strast prevesila na stran salse in argentinskega tanga in v obeh plesih je ostala aktivna do danes. Salso pa je poučevala v gibalnem inštitutu Vija-Vaja, Salsateci ter po celotni Sloveniji. Sodelovala je na različnih glasbeno-plesnih festivalih po Sloveniji, ter z različnimi slovenskim in tujimi glasbeniki, od snemanja videospotov do nastopov na velikih odrih. Ustanovila in vodila ter koreografirala je tudi dve plesni skupini. Varja je tudi certificirana plesalka in koreografinja, pridobila si je tudi NPK plesalka in NPK koreografinja. Naredila je tudi licenco za ocenjevanje poklicnih kvalifikacij. S soplesalcem Rokom sta učila in nastopala na številnih salsa kongresih in bila na številnih plesnih izobraževanjih po celem svetu. Bila sta soustanovitelja bivšega plesnega studia Dancefloor. V okviru tega sta nekaj let zapored tudi organizirala mednarodni plesni vikend KizZouk weekend. Sedaj pa ju je pot zanesla na čisto svojo samostojno pot plesnega studia AVENIJAplesa.

Date

Okt 04 2022

Time

20:15 - 21:15

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: Okt 04 2022
  • Time: 14:15 - 15:15

Lokacija

Center Rubin
Varja Vitorovič

Gostitelj

Varja Vitorovič

Next Occurrence

Scroll to Top