Delavnica: RAVNOVESJE TELESNEGA ZDRAVJA ZA BOLJŠE POČUTJE

Sodoben način življenja nas sooča s prenekaterimi izzivi na področju zdravja. Pri ženskah v srednjih letih se pogosto občasno ali v času daljšega obdobja pojavlja težave pri soočanju s stresom, nihanje razpoloženja, pretirana zaskrbljenost in vzkipljivost, pri nekaterih izgorelost, morda želja po umiku iz socialnega okolja, težave v odnosih in onemogočeno doživljanje osebnega zadovoljstva.

Drage dame, naš namen je živeti celostno in polno, hkrati pa uspešno premagovati vsakodnevne izzive. Zato ste prisrčno vabljene, da se udeležite delavnice ter spoznate določena znanja in veščine, ki vam bodo pomagale pri soočanju z izzivi na vaši življenjski poti.

Namen delavnice je spoznati, kako telesno zdravje pomembno vpliva na naše počutje in kako si lahko pomagamo k boljšemu počutju z majhnimi vsakdanjimi koraki, ki nam pomagajo vzpostaviti in ohraniti ravnovesje zdravja ter dobro psihofizično kondicijo, ki jo še kako potrebujemo za družino, za urejene partnerske odnose, za učinkovito soočanje z delovnimi nalogami in včasih preveč stresnim okoljem, ki nas obdaja.

KAJ BOSTE IZVEDELE?

o Kaj pomeni ravnovesje zdravja?

o Katera področja vplivajo na ravnovesje zdravja?

o Kako telesno zdravje vpliva na psihično počutje in obratno?

o Katera so kritična obdobja, ko se ravnovesje pogosto poruši?

o Kako ravnovesje vzpostavimo in ohranjamo?

o Kako ukrepati, ko se znaki porušenega ravnovesja že kažejo v našem počutju in odnosih?

o Kako ravnovesje živeti v partnerskem odnosu in v družini?

KAJ BOSTE PRIDOBILE?

– Nov zanimiv vpogled na področje zdravja ter občutek možnosti in odgovornosti za svoje zdravje.
– Kombinacija znanj, strokovnih informacij in praktičnih načinov za krepitev zdravja in boljše počutje.
– Možnost izbire aktivnega pristopa kreiranja zdravja.
– Vpogled in zavedanje o širino možnosti, ki jih imamo na razpolago pri ohranjanju zdravega telesnega in psihičnega zdravja.
– Iskreno, pristno in sočutno druženje,
– Možnost vprašanj in reševanje individualnih primerov.

Kdo bo z vami?

Dr. Alenka Kužnik Krajnik, magistra farmacije, je predavateljica in svetovalka za zdravo in kakovostno življenje, ki s svojim znanjem in izkušnjami mnogim pomaga izboljšati zdravje, rešiti morebitne težave ter vzpostaviti zdravo in kvalitetno življenje. Izkušnje povezuje z izsledki znanosti ter strokovnimi znanji. Izobražuje, motivira in vodi delavnice ter nudi podporo skozi individualno in skupinsko svetovanje za krepitev zdravja in boljše počutje. Kakovost življenja vidi v ravnovesju zdravja in dobrega počutja, prijetnih odnosov in osebnega zadovoljstva.

Je doktorica znanosti s področja farmacije, po študijskem programu Biomedicine, Univerze v Ljubljani, ter avtorica številnih znanstvenih člankov. Ima opravljen strokovni izpit lekarniškega farmacevta ter večletne izkušnje iz farmacevtske industrije. Odlikujejo jo izkušnje s svetovanjem v lekarni, izkušnje iz raziskovalnega področja biomedicine, izkušnje s področja poznavanja izdelave zdravil in kakovosti ter neprecenljive izkušnje s področja svetovanj in izobraževanj za izboljšanje in krepitev zdravja.

Lepo vabljeni!
Prispevek: 30 €
Prijave: info@biosana.si
https://biosana.si/…/biosana-ravnovesje-zdravja-za…/

Date

Sep 23 2023
Expired!

Time

10:30 - 12:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: Sep 23 2023
  • Time: 4:30 - 6:00

Cena

30,00 €

Lokacija

Center Rubin
Kategorije
dr. Alenka Kužnik Krajnik mag. farmacije

Gostitelj

dr. Alenka Kužnik Krajnik mag. farmacije
Website
https://biosana.si/.../biosana-ravnovesje-zdravja-za.../
Scroll to Top