DELAVNICA: Access Bars® Z MARUŠO POTOKAR

Vabljeni na certificirano delavnico Access Bars®, ki se bo odvijala v soboto, 5. 11. 2022 med 09:00 in 17:00 uro v Centru Rubin na Škofljici. Na delavnici prejmete certifikat, ki vam omogoča, da tehniko izvajate svojim domačim, prijateljem oz. tudi drugim ljudem v vaši okolici.

Kaj sploh so Access Bars®?

Access Bars® je nežna energijska tehnika s katero lahko spremenite vse v svojem življenju in telesu. ​Gre za 32 točk na glavi, ki jih aktiviramo z nežnim dotikom. Možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v vašem življenju.​

​Barsi so znanstveno potrjeni.

Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju in vas zdaj omejujejo, da zavestno izbirate in tako ustvarjate svoje življenje na vseh področjih. Raztapljajo se glavne blokade iz vseh področji življenja in telesa.​

Kaj vse lahko dosežete z izvajanjem Barsov?

Točke so pomagale tisočim ljudem po celem svetu spremeniti mnoge aspekte, povezane z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nervozami, stresom, depresijami, ostalimi psihosomatskimi problemi in veliko več.

Po tretmanu se boste v najslabšem primeru počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje s popolno lahkoto spremenilo v nekaj večjega. Življenje postane bolj dinamično, lahkotno in odpre se več možnosti.

Kdo jih lahko uporablja?
Access Bars® lahko uporablja prav vsak. Ni starostne omejitve. Od ravno rojenega otroka do starostnikov. Otroci in dojenčki imajo od prejemanja Barsov fenomenalno korist, saj so pogosteje pripravljeni na takojšnje spremembe v svojem telesu in bitju kot pa odrasli.
Dobro je vedeti, da pri otrocih porabimo manj časa za izvajanje Barsov. Pogosto vam bodo kar sami povedali, kdaj je proces na posamezni točki zaključen in kdaj se lahko pomaknete naprej.
O voditeljici delavnice: Z nami bo Maruša Potokar, certificirana facilitatorica Access Consciousness in facilitatorica naprednih seminarjev za zavestnejše življenje.

Preberite si, kaj je o sebi zapisala Maruša:

Naj se vam na kratko predstavim. Sem Maruša Potokar, po izobrazbi diplomirana ekonomistka a vse prej pa sem JAZ jaz, mama,žena, hčerka, sestra, terapevtka, sem Certificirana Facilitatorica Access Consciousness, Access Bars®, Telesnih procesov in izobražujem o zavestnem kreiranju življenja po vsej Sloveniji.
Dolgo nisem vedela kaj sploh je življenje. Ja, da si živ, da piješ in ješ, da skrbimo za druge, da hodimo v službo. In tako nas tok življenja tako močno okupira, da pozabimo kdo sploh smo v osnovi. V resnici. Dokler ne zboliš pravijo, ne veš kaj imaš. In ko sem tudi sama prišla do te točke svojega življenja, sem se odločila, da moram nekaj spremeniti. Začela sem se opazovati. Kaj mi je radostno, v veselje početi, kaj me obremenjuje, kaj mi je teža. Dokaj hitro sem spoznala, da tako kot sem živela – dom, služba,dom, skrbeti za druge in jim dajati prednost, da tega enostavno ne želim več.
Vedela sem tudi, da če sebe ne bom postavila na prvo mesto, tudi moj mož, 3 otroci in bližnji ne bodo imeli kaj dosti od mene. In ko sem se odločila, da moram nekaj spremeniti – takrat še nisem točno vedela kaj to je in samo zaupala vase in sem tudi prejela.
In tako sem se pred 4 leti srečala z mojo prvo Access Bars® delavnico. Seveda me je takoj pritegnilo in sem si šla vse prebrati in se tako tudi prijavila. Po tej delavnici se je meni in moji hčerki takrat stari 12 let popolnoma spremenilo življenje. Prejela sem uvide in ozavestila toliko stvari, da sem se enostavno prepustila prihajajoči kreaciji in prejela v magičnost v vsej veličini.
Polno neskončnih možnosti, lahkotnosti, čarobnosti, radosti, veličastnosti in popolnoma drugačnega zavedanja. In ko to ozavestiš kaj vse je še mogoče zate in za druge vsekakor ne izpustiš. Raziskuješ naprej in odvijaš darilo življenja. Življenje je kot Kinder jajček presenečenja. Ko ga prejmeš je vau, zavedaš se da je pod ovojem še en vau, in da pod tem ovojem še eno presenečenje. Enostavno zaupaš, slediš in se prepustiš. Brez razmišljanja. In o tem govorim. Končno živiš življenje. Ne preživljaš.
S pomočjo delavnic vam pokažem, kako lahko zavestno kreirate svoja življenja na vseh področjih in začnete z lahkoto spreminjati vse, kar za vas ne deluje.
Najboljše od vsega je, da se te tehnike ni težko naučiti. Z učenjem ali prejemanjem te tehnike Access Bars® lahko sebi in svoji družini, prijateljem, klientom in sodelavcem zagotovite skrbnost, prijaznost in negovanje, ki jo potrebujete s popolno lahkoto.
DELAVNICA bo v SOBOTO, 5. 11. 2022, med 09.00 in 17.00 uro.
Prijave so obvezne na email: info@center-rubin.si
Prispevek je 240 € (poravnate pred dogodkom (račun)).
Srčno vabljeni!

Date

Nov 05 2022

Time

9:00 - 17:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: Nov 05 2022
  • Time: 4:00 - 12:00

Cena

240,00 €

Lokacija

Center Rubin
Kategorije
Maruša Potokar

Gostitelj

Maruša Potokar
Website
https://www.marusapotokar.com/access-bars
Scroll to Top